Mötesplatsen i korthet

  • Snabbt och modernt gränssnitt
  • Stor medlemsdatabas
  • Kostnadsfri registrering

Vad är Mötesplatsen?

Mötesplatsen.se är en välkänd dejtingsajt som erbjuder dig en matchningstjänst som är baserad på forskning och studier kring relationer. Mötesplatsen har en stor medlemsdatabas, så du kan alltid räkna med att hitta mängder av singlar i flera åldersgrupper. Könsfördelningen är cirka hälften män och hälften kvinnor, och de allra flesta är över 25 år. Över en halv miljon medlemmar har gjort Mötesplatsens matchningstest. Mötesplatsens funktioner är lätta att använda och hantera, och gränssnittet är modernt och snabbt. Allt för att hjälpa singlar att hitta rätt partner och få långa och lyckliga förhållanden. De flesta söker efter sin drömkärlek och sin framtida partner, men många hittar även nya vänner genom Mötesplatsen. Oavsett om det är passionerad kärlek eller bara en vän som du kan dela dina intressen med du letar efter, kan Mötesplatsen hjälpa dig att hitta rätt person att dela ditt liv med!

Varför dejta på nätet?

Att dejta på nätet kan verka lite märkligt för en del, men det är faktiskt mycket vanligt och populärt i dag. En av de största fördelarna med dejtingsidor online är att du har en chans att komma i kontakt med människor som du kanske aldrig skulle ha fått kontakt med annars. Med så många tusen medlemmar är chansen stor att du också hittar den rätte. En annan fördel är att du lätt kan hitta precis det du letar efter. Du kan söka efter personer som delar samma intressen som dig, eller bara efter personer som bor i närheten av dig. Det är ofta mycket säkrare än en kväll på krogen eller på en fest

Registrera dig gratis hos Mötesplatsen

Har du ingen lust att prenumerera innan du vet hur sajten fungerar eller om den passar dig? Oroa dig inte. Du behöver inte betala något för att skapa en profil hos Mötesplatsen. Som gratismedlem får du faktiskt tillgång till en hel del funktioner. Du kan se om någon har besökt din profil, och du kan själv söka bland andras profiler. Skapa din egna gratisprofil och prova på hur det är att söka efter och dejta singlar eller träffa potentiella vänner genom Mötesplatsen.se. För att kunna registrera dig hos Mötesplatsen måste du ha fyllt 18 år.

Prenumerera och bli VIP-medlem

Med ett VIP-medlemskap får du tillgång till fler funktioner, till exempel privatmeddelanden. Då kan du skicka privata meddelanden till någon du tycker verkar spännande och vill veta mer om. Du kan även lägga till tjänsten PlusVIP till ditt VIP-medlemskap. Med PlusVIP kan du även skriva till medlemmar med gratisprofiler. Du kan välja att betala för 1, 3 eller 6 månader. Om du väljer att prenumerera i flera månader, blir priset per månad lägre. Priserna för att prenumerera är 1 månad VIP för 299kr, 3 månader VIP för 199kr per månad och 6 månader VIP för 149kr per månad.

Kom igång med hjälp av Mötesplatsens alla funktioner

När du har registrerat dig hos Mötesplatsen är det bara att besöka din egna sida, ”Min Sida”, och skriva en presentation om dig själv. Din presentation är viktig. Den är faktiskt den allra viktigaste delen av ditt medlemskap hos Mötesplatsen. Det är den som ger andra singlar sitt första intryck och uppfattning om dig. Lägg gärna så mycket tid du kan på att skriva din presentation och välja dina bilder av dig själv. Det är viktigt att visa din personlighet och vem du är. Vad är det som gör just dig unik på ett bra sätt? Vad brinner du för? Du kommer långt med en välskriven presentation med mycket innehåll. Just nu kan du söka bland över 140 000 personliga sidor och presentationer.

Sök efter singlar

När du har skrivit din presentation, är det bara att ge sig ut och upptäcka en massa spännande singlar. Med hjälp av Mötesplatsens olika sökfunktioner hittar du lätt någon som passar just dig. 
Det finns en förenklad version som alla kan använda. Med den förenklade versionen söker du snabbt och enkelt.
Om du vill vara mer specifik när du söker bland singlar, kan du som medlem använda dig av en mer avancerad sökfunktion, nämligen ”Detaljerad Sök”. Den detaljerade sökfunktionen låter dig söka personer efter till exempel ålder, utbildningsnivå och intressen. Den här funktionen gör det mycket lättare för dig att hitta just det du letar efter.
Med funktionen ”Matchningssök” kan du snabbt och enkelt matcha ditt personlighetstest med andras tester. Matchningssök söker efter profiler som delar samma värderingar, intressen och personlighet med dig. Det är ett snabbt och enkelt sätt att hitta en perfekt matchning.

Skicka meddelanden

När du har hittat någon som du tycker verkar spännande, kan du skicka privata meddelanden med hjälp av meddelandefunktionen. Meddelandefunktionen är ett annat viktigt verktyg i ditt sökande efter den rätta partnern. Mötesplatsens meddelandefunktion fungerar lite som en chatt. Du kan enkelt och snabbt både skicka och ta emot meddelanden. Alla meddelanden som du har skickat eller har tagit emot sparas i konversationer för varje person du har varit i kontakt med. På så sätt kan du gå tillbaka och läsa allt som tidigare har skrivits. Det är med meddelandefunktionen som du tar det första steget!

Gå på dejt

”Gå på dejt” är en funktion där Mötesplatsen samlar alla aktiviteter som sajtens medlemmar kan tänka sig delta i. Oavsett om du vill ut på en mysig picknick, vill se en romantisk film, eller bara vill dricka en god kopp kaffe på ditt favoritkafé, kan du hitta din drömdejt här.

Se vad andra singlar tycker och tänker

Under ”Singlar tycker” hittar du frågor som Mötesplatsens medlemmar har fått svara på. Det kan vara frågor som bland annat ”Vart vill du helst gå på din drömdejt?”, ”Vilken filmgenre är bäst till filmmyset hemma i soffan?”, eller ”Vilken friluftsaktivitet tycker du är mest spännande?”. Du kan använda medlemmarnas svar för att kunna få tips och idéer till just din dejt.

Du kan känna dig trygg hos Mötesplatsen

Mötesplatsen lägger stor vikt i din trygghet och arbetar hårt för att du ska kunna välja mellan mängder av singlar som letar efter seriösa förhållanden. Varje profil och varje bild som registreras hos Mötesplatsen kontrolleras och granskas manuellt.

När du tar kontakt med andra singlar hos Mötesplatsen, kan du själv välja om du vill vara anonym. Du kan även välja hur mycket du vill dela med dig av din information till andra. Du kan även välja vem som kan besöka din profilsida.
 
Mötesplatsen har en svensk kundtjänst som mer än gärna hjälper dig om det skulle uppstå problem eller om du bara har några funderingar. Varje dag mellan kl. 08-18 svarar kundtjänst på dina frågor och funderingar. Den resterande tiden arbetar de med att se till att det är ordning på sidan, och att inga oseriösa profiler eller bilder publiceras.

De strävar hela tiden efter att vara den bästa kundtjänsten bland alla dejtingsajter, och ser varje missnöjd medlen som ett misslyckande. 96% av Mötesplatsens medlemmar har lämnat ett positivt omdöme om deras kundtjänst. De har inte tänkt att stoppa där. De vill hela vägen till 100%.

Så dejtar du tryggare på nätet

För att du ska kunna dejta så säkert som möjligt, kan det vara bra att tänka på följande råd. Försök att lära känna och bilda dig en uppfattning om personen du är intresserad av innan du börjar tänka på er första riktiga dejt tillsammans.

Lämna aldrig ut dina personuppgifter till någon som du just kommit i kontakt med. Lär känna personen innan du ger dem ditt riktiga namn eller telefonnummer. Om du inte känner dig trygg med att gå på en riktig dejt, gör det inte. Ingen har rätt att tvinga dig till en dejt eller kräva att de ska få träffa dig i verkligheten.

Om du planerar att gå på en dejt med en person, se till att det alltid är på en offentlig plats där andra människor befinner sig. Berätta gärna för någon i din familj eller dina vänner att du ska gå på en dejt med någon. Berätta vem det är du ska dejta och vart ni ska på er dejt. Be gärna någon du litar på att skjutsa och hämta dig före och efter din dejt, eller ta dig hem själv. Det är säkrare än att låta din dejt plocka upp och lämna av dig. Om du känner dig det minsta otrygg under din dejt, lämna den.

Om någon du precis har lärt känna ber dig att låna dem pengar, gör det inte. Lär känna personen ordentligt först. Först när du verkligen känner att ni har ett seriöst förhållande, kan du börja tänka på att låna ut pengar. 

Kom ihåg att du alltid kan blockera någon, om du inte vill att hen ska kunna kontakta dig igen. Om du upplever att någon trakasserar dig eller kränker dig på något sätt, ta genast kontakt med Mötesplatsens kundtjänst. De är alltid där för att hjälpa dig.

Att dejta på nätet är dock ofta mycket säkert, då du får chansen att lära känna personen innan ni träffas. De allra flesta medlemmar är seriösa, men försök att använda ditt sunda förnuft när du letar efter din drömpartner. Det gäller alltid, oavsett om du dejtar online eller på något annat sätt. 


Mötesplatsen i mobilen

Med Mötesplatsens egna app till Android eller iOS har du alltid tillgång till tusentals singlar och deras profiler, även när du är på språng. Allt du behöver göra är att bli medlem på Mötesplatsen, och sedan ladda ner appen i Google Play eller i App Store. Du söker bara efter ”Mötesplatsen” i din appbutik. Mötesplatsen har även en mobilvänlig version av sin hemsida. Hemsidan är tillgänglig på alla mobiltelefoner, surfplattor och webbläsare. Vem vet? Kanske råkar du hamna på din drömdejt när du är ute och handlar eller bara är på besök i en annan stad? Med Mötesplatsen i mobilen har inte bara du tillgång till andra, de har tillgång till dig! Du kan när som helst skicka eller ta emot meddelanden, så du har ständig kontakt med din nya flirt eller vän.

Många hittar kärleken genom Mötesplatsen.se

Mötesplatsen har samlat mängder av solskenshistorier på sin sajt. Där kan du läsa om människor och deras möten med sina själsfränder. Läs om hur de först träffades, och om hur deras liv förändrades efter det. Förhoppningsvis kommer de i framtiden att kunna lägga till även din kärlekshistoria till sin samling!