Tips om dejting för män


Av: Lisa - 11 Maj, 2018

Dejting på nätet eller i verkligheten - vad är fördelarna och vilket är det bästa alternativet? Ja, det är ju svårt idag och det kan nog många hålla med om i en instämmande manskör. Har man varit singel ett långt tag, eller tvärtom nyss kommit ut ur ett långvarigt äktenskap eller relation har man nästan varit i en helt annan värld och kan känna sig lite ringrostig. Det är många som känner så och det är inget konstigt.

Saken är den att det är ganska så enkelt att träffa någon idag. Det finns en hel del människor, speciellt i Sverige, som söker efter kärleken och en stabil relation där man kan lita på varandra, planera för framtiden och allt det där andra som hör till en bra relation.

Det finns ju även dem som vill testa flera möjligheter, att inte binda sig än, utan att leva livet för ett tag. Det gäller ju både kvinnor och män och det är givetvis helt okej bara man är noga med att kommunicera sina mål och tankar.

Vill man inte vänta på att träffa någon genom att fortsätta flyta genom sin vardag, och inte heller tycker att det går allt för lätt att lyckas på krogen kan man ju alltid testa eller fortsätta förkovra sig i dejtingsidor oavsett om man är nybörjare eller har varit där förr. Har du nätdejtat förr kan du ju tänka igenom ett ögonblick över hur din erfarenhet ser ut. Var den positiv eller negativ? Är du nybörjare kan du fundera på hur dina förväntningar å andra sidan ser ut. Vem vill du träffa genom att dejta på nätet? 

Träffa kärleken på nätet 

Vill du chatta mycket eller träffas direkt? Gillar man inte att skriva på nätet kan man ju testa en bar istället. Känner man sig osäker på nätet är det ju bra att veta att det inte är så svårt att hantera en sida där man dejtar online. Hur som helst, står nu du - nybörjare eller erfaren inför ett beslut - du vill börja nätdejta! Frågan då, dilemmat snarare sagt, är var. Ja hur ska man veta det om man aldrig gjort det förr eller om det var ett tag sedan, speciellt med tanke på att det kommit tusentals, eller åtminstone ett trettiotal, olika alternativ sedan dess.

Allt fler träffas via internet idag. Folk blir därmed allt mer öppna för att dejta via nätet. Du kanske har hört en kompis rekommendation eller så, och visst kan du köra på det. Grejen är å andra sidan att sidorna riktar sig till olika målgrupper. Det är ju så idag att utbudet gjort att man behövt att hitta en speciell nisch. Vilken nisch är du? Vem är du? Vem söker du? Du kanske inte söker samma som din vän, heller är samma person som din vän som haft tur på en sida som kanske inte är helt densamma idag några månader eller år senare.

Då kommer jag här med min efterlängtade rekommendation - testa en sida som sammanställer alla alternativ så att du med dem framför dina ögon kan se, testa, smaka och känna på vilket alternativ som passar dig bäst. Läs recensioner, jämför och gör det bästa valet. Oavsett om du är erfaren eller ny. Det där är första steget helt enkelt. Första steget på resten av ditt liv. Lycka till!